Offerte aanvraag

  • Zoek de blokhut
    van uw voorkeur
  • klik op de button
    offerte aanvragen
  • De beste offerte

Buitenverblijf

U wilt toch ook wel zo'n fijne plek om te kunnen onthaasten en ontspannen? Dit kan in uw eigen tuin, in een buitenverblijf.

In het voorjaar ziet u vanuit uw buitenverblijf de eerste frisse bladeren aan de bomen komen, de voorjaarsplanten komen uit de grond. U kunt in het voorjaar al heerlijk barbecueën en lang tafelen of lekker loungen. In de zomer geniet u van de zwoele avonden onder het genot van heerlijk wijntje. En als de avonden wat koeler worden, zit u lekker beschut in uw buitenverblijf, terwijl buiten de bomen van kleur veranderen en hun bladeren laten vallen. De herfst gaat over in de winter. Vanuit uw eigen buitenverblijf kijkt u naar buiten en ziet u de eerste sneeuwvlokjes voor het raam naar beneden dwarrelen. Lekker genieten met een glas glühwein... 

Genieten van uw eigen praktijkruimte? Een plek om volledig tot rust te komen of te investeren in uw hobby? Vanuit huis werken? Bouw op korte termijn een tuinkamer, houten atelier of tuinkantoor. Bij ons bent u op het juiste adres voor een dergelijk bouwwerk in de tuin. Welke vorm, afmeting en afwerking u ook wenst: wij leveren maatwerk en kunnen daarom het perfecte onderkomen voor u realiseren! Kies voor duurzaamheid, een prachtige uitstraling en de meest ideale indeling, en bouw een tuinkantoor, atelier of praktijkruimte in uw achtertuin met Jaro Houtbouw.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 1 van 1