Offerte aanvraag

  • Zoek de blokhut
    van uw voorkeur
  • klik op de button
    offerte aanvragen
  • De beste offerte

Chalets

Er zijn steeds meer mensen die er voor kiezen om een chalet te kopen. 

Wat is er nu niet fijner, om in de drukte van de hedendaagse maatschappij even te ontspannen met een minivakantie. Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in een eigen chalet. Waarom zou u niet overwegen om een eigen chalet te kopen?

Uw eigen chalet

Bent u op zoek naar een eigen chalet of overweegt u om een tweede woning te kopen? In beide gevallen bent u bij Jaro Houtbouw aan het goede adres. Samen met u ontwerpen we de mooiste chalet, precies zoals u het wilt.

Een chalet kopen voor eigen gebruik

Allereerst kunt u een chalet kopen voor eigen gebruik. Lekker genieten in uw eigen chalet, wie zou dat niet willen? Als u  kiest voor een eigen chalet wilt u natuurlijk ook comfortabel zitten. Er zijn veel mogelijkheden om dit voor u te realiseren. Neem eens contact met ons op.

Een chalet als investering

Daarnaast kunt u ook vanuit een beleggingsoogpunt een chalet aanschaffen. Dit is meestal eenchalet met een vastgesteld huurrendement. U wilt uw investering toch terug verdienen. Jaro Houtbouw geeft u vooraf een duidelijke offerte wanneer u overweegt om een vakantiewoning aan te schaffen. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent.

Zoektocht naar een chalet?

Wilt u een vakantiewoning of chalet kopen, maar weet u nog niet hoe en waar u moet beginnen? Jaro Houtbouw staat u graag terzijde. In de loop der jaren hebben we al diverse vakantiewoningen gebouwd.

Contact

Neem eens contact op met Jaro Houtbouw. Tel. 0341-262663

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 7 van 7