Offerte aanvraag

  • Zoek de blokhut
    van uw voorkeur
  • klik op de button
    offerte aanvragen
  • De beste offerte

Recreatiewoningen

Er zijn steeds meer mensen die er voor kiezen om een recreatiewoning te kopen. 

Wat is er nu niet fijner, om in de drukte van de hedendaagse maatschappij even te ontspannen met een minivakantie. Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in een eigen recreatiewoning. Waarom zou u niet overwegen om een eigen recreatiewoning te kopen?  Zo kunt u zelf bepalen wanneer u een mini vakantie wilt houden.

Mogelijkheden in een recreatiewoning

Een recreatiewoning heeft veel mogelijkheden. Er is veel keuze in de buitenmaterialen, maar ook aan het interieur wordt  veel aandacht besteed. Zo gebruiken we voor de buitengevel zowel facapanel en canexel, dus hout gerelateerde producten, en Novicell, de kunststof uitvoering van de canexel. We kunnen gerust stellen dat dit de meest gebruikte “buiten” producten zijn die in de chaletbouw verwerkt worden. Binnen zijn ook daar de mogelijkheden nagenoeg oneindig. Van moderne badkamers tot bijzonder luxe keukens, het is allemaal mogelijk.

Isolatie bij een recreatiewoning en de bouw van uw vakantiehuis 

Een ander belangrijk aspect in de bouw van een recreatiewoning is de isolatie. Enige tijd geleden bouwden we uitsluitend voor de recreatieve sector, nu constateren we een steeds grotere verschuiving naar de semi-permanente of zelfs permanente bewoning van onze recreatiewoningen. Klanten willen steeds vaker, langer gebruik maken van hun recreatiewoning of vakantiehuis.

Recreatiewoningen op maat 

Een recreatiewoning op maat maken is ons dagelijks werk. Uw recreatiewoning, chalet, vakantiehuis of stacaravan wordt door onze eigen productieafdeling voor u gemaakt. 0031 (0) 341-262663. 
Jaro Houtbouw kan bijna alle recreatiewoningen, chalets en vakantiehuizen voor u op maat maken.

Montage van uw recreatiewoning

Natuurlijk kan uw recreatiewoning, chalet of vakantiehuis door onze montageteams worden opgebouwd. Wij verzorgen de complete bouwtekening. Informeer bij één van onze adviseurs. Telefoon 0031 (0) 341-262663 of stuur een email.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 7 van 7