Offerte aanvraag

  • Zoek de blokhut
    van uw voorkeur
  • klik op de button
    offerte aanvragen
  • De beste offerte

Mantelzorgwoning kopen

Een mantelzorgwoning kopen is veel eenvoudiger dan het lijkt. De regelgeving voor het kopen en bouwen van een mantelzorgwoning is behoorlijk versoepeld. Veel van ons Nederlanders is mantelzorger en combineert dit ook nog eens met zijn of haar eigen baan. Jaro Houtbouw helpt u daarom graag mee om de meest praktische en veilige mantelzorgwoning te kopen. Het moet een mantelzorgwoning worden waar u de beste zorg kunt verlenen, hierbij moeten we rekening houden met verschillende aspecten. In iedere situatie wordt een andere indeling gewenst. Daarom bieden wij u aan om te variëren qua uitvoering, daktype en wandbekleding. Elke mantelzorgwoning moet tegenwoordig wel aan het bouwbesluit voldoen.

Houten mantelzorgwoning kopen

Het enige wat bij ons standaard is bij het kopen van een mantelzorgwoning, zijn de wijzigingen. Overweegt u een houten mantelzorgwoning te kopen, dan deze wordt in overleg geheel op maat gemaakt. Onze eigen productie biedt een tal van mogelijkheden om het mantelzorgen eenvoudiger te maken. We denken graag met u mee, van fundering tot dakbedekking.

Een mantelzorgwoning kopen en bouwen zonder vergunning

Tegenwoordig is het vaak mogelijk een mantelzorgwoning te kopen en te bouwen zonder vergunning. Mocht er wel een vergunning nodig zijn, dan kunnen wij u hierin helpen.
Gemeenten kunnen door een urgentieregeling voorrang geven aan woningzoekenden die met spoed (andere) woonruimte nodig hebben. Als een gemeente een urgentiebeleid heeft, dan wordt dit vastgelegd in de gemeentelijke huisvestingsverordening. Mantelzorgers behoren tot de categorieën die onder deze regeling vallen. Vraag bij uw gemeente naar de urgentieregeling in uw gemeente. Waarschijnlijk is er een goede mogelijkheid voor u om een mantelzorgwoning te kopen en te bouwen.

U bent zelf de architect bij het kopen van uw mantelzorgwoning

U bent zelf de architect bij het kopen van uw mantelzorgwoning. U kunt zelf aangeven welke afmeting, uitvoering en indeling u wenst. Misschien wilt u wel extra brede deuren of grote ramen, zodat u kunt genieten van de tuin. Of overweegt u om vloerverwarming en een airconditioning in de mantelzorgwoning te nemen. Er zijn zoveel mogelijkheden bij het kopen van een mantelzorgwoning. Komt u er niet uit, we helpen u graag met het ontwerp.

Wat is de prijs van een mantelzorgwoning

Vaak wordt er gevraagd, wat de prijs is van een mantelzorgwoning. Als u een mantelzorgwoning wil kopen is dit natturlijk een belangrijke vraag. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Wilt u bijvoorbeeld zelf de aftimmering doen, hoe groot moet de mantelzorgwoning zijn, enz. Omdat het kopen van een mantelzorgwoning voor u vanzelf geen dagelijkse bezigheid is, willen we u graag een passende offerte geven. 

Raadpleeg één van onze specialisten voordat u een mantelzorgwoning gaat kopen.

Voordat u een mantelzorgwoning gaat kopen, wilt u natuurlijk wel een goed advies.
Bespreek uw wensen eens met één van onze specialisten, zij staan u graag te woord.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 8 van 8