Offerte aanvraag

  • Zoek de blokhut
    van uw voorkeur
  • klik op de button
    offerte aanvragen
  • De beste offerte

Paardenstal op maat gemaakt

Als houtbouwer zijn wij al jarenlang actief in de bouw van paardestallen. We richten ons daarbij vooral op het bouwen van luxe paardenstallen, inclusief de paardenboxen. Onze manier van het bouwen van paardenstallen spreekt de paardenliefhebber aan.

Een houten paardenstal op maat

Kies voor een veilig onderkomen voor uw dierbare paard en realiseer een houten stal op maat! Een houten paardenstal is makkelijker te realiseren dan een paardenstal van steen, daarbij is de financiering voor een houten zorgwoning ook eenvoudiger te regelen. Bij Jaro Houtbouw kunt u rekenen op een veilige constructie, die past binnen iedere situatie! We zijn u graag van dienst en kijken uit naar uw originele ontwerp! Wij leveren maatwerk, optimaal afgestemd op uw wensen en de situatie ter plekke.

Paardenstallen van bouwpakket tot montage

Vertel ons wat uw wensen zijn. Denk aan een paardenstal met een extra overkapping, een royale luifel, het beste materiaal, de mooiste dakbedekking en de meest veilige en functionele indeling. Bouwt u de houten paardenstal zelf graag op? Wij leveren ook kant en klare bouwpakketten! Mocht u willen kiezen voor de optie montage, dan kunt u enkele ervaren monteurs verwachten die uw nieuwe paardenstal op maat opbouwen!

Uw ontwerp van de paardenstal

Alleen aan de hand van uw wensen is het mogelijk de beste paardenstal aan te leveren. Heeft u al een tekening of eenvoudige schets van de houten paardenstal? Stuur het ons toe! Wij werken uw ontwerp uit en creëren een kwalitatief uitstekende paardenstal op maat.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 15 van 15