Een sfeervolle toevoeging aan uw tuin Bekijk ons assortiment blokhutten online
Super scherp geprijsde blokhutten Bekijk meer van onze aanbiedingen
Maatwerk blokhutten en tuinhuisjes Grote mogelijkheden uit eigen fabriek, lees meer
Benut uw tuin nog beter met een tuinhuisje Uiterst sfeervolle mogelijkheden, bekijk ze

Veelgestelde vragen

Blokhut of tuinhuis op maat

Natuurlijk kunt u bij de Blokhuttensite ook terecht voor een tuinhuis op maat. Jaro International houdt zich dagelijks bezig met maatwerk in tuinhuizen. Wellicht heeft u zelf een eigen model tuinhuis in gedachten, of wilt u samen met onze adviseurs tot een nieuw ontwerp komen? Of gaat u voor een afwijkende maat, kleur of samenstelling?
Lees verder...

Heb ik een bouwvergunning nodig voor mijn blokhut of tuinhuis?

Wilt u iets aan uw huis of tuin (ver)bouwen, bijvoorbeeld een tuinhuis of een blokhut neerzetten? Grote kans dat u daarvoor een bouwvergunning van de gemeente nodig heeft. Uw tuinhuisje of blokhut moet namelijk voldoen aan de Woningwet, het Bouwbesluit en de Wet ruimtelijke ordening (WRO). Hierin staan bepaalde regels rond veiligheid, bestemmingsplan, omgevingsbeeld, overlast en milieu. Door middel van vergunningen reguleert de gemeente alle verbouwingen.
Lees verder...

Wat is een geïmpregneerde blokhut of tuinhuis?

Uw product kan door middel van vacuum, druk impregnering worden geïmpregneerd bij de Blokhuttensite. Dit proces gebeurt in een grote ketel. De ketel wordt eerst vacuum getrokken, daarna wordt deze gevuld met impregneermiddel. Als de ketel vol is wordt het impregneermiddel onder hoge druk in het hout geperst. Dit proces wordt door een computer geregeld. Deze meet het aantal liters wat verbruikt wordt. Nadat het benodigde aantal liters is verwerkt, loopt de ketel leeg en is uw blokhut goed en onder KOMO KEUR verduurzaamd.
Lees verder...

Zelfbouw of prefab?

Een blokhut of tuinhuis is vaak een behoorlijke investering. Misschien overweegt u daarom om uw huisje zelf te bouwen. Een prefab blokhut of tuinhuisje hoeft echter helemaal niet duurder te zijn. In tegenstelling zelfs. Daarnaast hebben prefab blokhutten en tuinhuizen nog meer voordelen.
Lees verder...

Montagevoorschriften

Bij het plaatsen van een blokhut of tuinhuis dient er zorgvuldig te worden gewerkt. Lees hier meer over de montagevoorschriften.
Lees verder...

Wat zijn de leveringsmogelijkheden?

Bijna al onze producten worden franco thuisbezorgd in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden), België en een groot deel van Duitsland. Neem voor bezorging op de Waddeneilanden contact met ons op: tel. 00 31 (0)341-262663.  

U betaalt GEENbezorgkosten extra, tenzij anders vermeld bij de tuinhuis, of anders overeengekomen met Jaro International. Metalen bergingen, tuinhuizen, en producten met een verkoopwaarde onder de € 500,00 worden niet franco bezorgd. Bezorgen in andere Europese landen is ook mogelijk. De bezorgingsprijs hiervan is op aanvraag.
Lees verder...


Offerte aanvraag

 • Zoek de blokhut
  van uw voorkeur
 • klik op de button
  offerte aanvragen
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte

Enkele voordelen van Blokhuttensite

 • Meer dan
  2.500 blokhutten
 • Complete
  blokhutten
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe offerte
 • Geen aanbetaling
  op assortiment